27 april 2008

1000 besökare!


Helt otroligt! Inte hade jag trott att jag skulle få så många besökare på min blogg, tack alla för de fina kommentarerna ni lämnat. Jag blir så glad, när man tvivlar på sig själv så värmer det med era ord. Bara så att ni vet. Mina favorit-bloggar tittar jag in till varje dag, det har liksom blivit en vana. Hannis med bloggen Hannis hem bor bara en bit från mig, henne ska jag bjuda på fika någon dag i sommar på min fina balkong. I går shoppade jag dynor(de rosa på bilden) och en bordstablett , ska försöka hitta ett runt bord på loppis. Självklart ska det bli vitt! Kanske så ska jag köpa den vita duken också, passar med dynorna och min Vintage-ängel.

Hela helgen har min man snickrat, han har nämligen gjort en ny kaninbur. Den blev jättefin, så imorrn ska jag måla den VIT och så ska jag skriva namnet med svart.

Men först imorrn ska jag titta när min 10-åring tävlar. Det är tävling på Studenternas för särskoleklasser i friidrott. Förra året fick han SILVER, han var måttligt mallig då kan jag säga.

Nu ska jag se till att mina barn kommer in i duschen och ner i sängen. Kram på er / Hanna
Uppdatering:
Glömde skriva att jag fått zinkhinkar, zinkbalja, tvättbräda och ett gammalt trebent kamerastativ i trä. Stativet ska bli en golvlampa. Sussa gott!

5 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Hoppas att han vinner, din lille kotte. Jag hejar för fullt! :-) Kramis kråkfia...:-D

Annas hjärtan sa...

Hej! Håller tummarna för din pojk :-)

Här är det skruttigt värre, lilla T har 40 graders feber och är inte alls pigg. Usch vad ledsen man blir när ens barn inte mår bra!

Och du tjejen - kör hårt!! (angående det du skrev i min blogg) Kram!!

Lilla Blanka sa...

Ett tusen GRATTIS till dina besökare!!!
Vad kul att din son är så duktig på friidrotten! Man blir så stolt och glad för deras skull när de vinner eller går bra för dem. Min son tävlar i simning och det är också jättekul!
Kram
Mia

Hannis sa...

Hoppas det gick bra på tävlingen!!
Jag blir alldeles rörd av din rader!!
Det låter mysigt med en sommarfika på balkongen!

Oj,vad du fått saker! Slurp!
Du,portalgatan har öppet från 08(tror jag) men helt säkert så stänger dom 17.

Må väl//Kram Hannis

Hannis sa...

Glömde ju!
Grattis till alla besökare!!