24 maj 2008

I´m back!

Hej på er alla, det var ett tag sedan jag var här. Har inte riktigt haft inspirationen att göra nånting. Men nu är ju äntligen solen och värmen här igen och då känner man sig lite gladare.
Idag har jag jobbat på jobb nr 2, det känns, har ont i fingrarna efter att ha slagit in alla morsdags-presenter. Men det är faktiskt kul, man är liksom lite av en mästare på paketinslagning efter 3 år inom porslins-handeln. Men mitt jobb nr 1 är ett helt annat, där säljer jag barnvagnar och babyartiklar. Det är också ett jobb som man får ont av fast då i ryggen utav alla tunga lyft med stora kartonger. Nog om det.
Igår var vi och tittade på en stuga som vi ska få hyra årsvis, åh den var SÅ fin. Det är ett litet torp som ligger ca 2 mil från Uppsala , det är 200 m till Örsundsbroån där det finns brygga med badstege och plats för en liten båt. Torpet är på ca 35 kvm, 1 rum ock kök. På 50-talet var det herrgårdens trädgårdsmästarbostad. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut, det var 1 stort päronträd, 5 eller 6 äppelträd, 8 vinbärsbuskar, hallonbuskar, krusbärsbuskar och massvis av blommor. Huset heter Päronlyckan, namnet kommer av päronträdet som står utanför dörren. Jag har inga bilder än men det kommer så snart vi har fått nyckeln. Runt knuten är det en hage där det i nuläget går får med lamm, gissa om mina söner blev kära i lammen. Ojoj vilken skön sommar vi kommer få. Hoppas ni får en skön kväll, HEJA PERELLI!!!!!

1 kommentar:

Hannis sa...

Men så ROLIGT!!!
Grattis vet att du har längtat!!
Och nära dessutom!

Åh,vad roligt det ska bli att få se bilder sen.
Kan tänka mig hur du kommer att pyssla och stå i.

Kram Hannis
Ps.Jag lovar, inga gymnastiska övningar*skrattar*