04 februari 2009

Hipp hipp hurra!!!!

Uppdatering: Sonen får en mindre rolig födelsedag då influensan är bråkig med honom, han orkade knappt öppna paketen och nu ligger han och sover. Det hör inte till vanligheten direkt eftersom han helst går upp mellan 5-6 på morgonen.
Idag fyller min förstfödda 11 ÅR!!!! Tänk va tiden går fort, man hinner liksom inte med. Tycker inte att det var så länge sen som han var liten och skulle sitta och gosa med mamma, hade blöja,tutte och sin låtsaskompis Nisse som skulle föölja med överallt. Hm, den där Nisse hittade han på tillsammans med moster. Så idag kl 8:30 är det 11 år sedan min goaste unge såg dagens ljus. Hade varit in kvällen innan men blev hemskickad, hann bara hem så var det dags att åka in. Värkarna var betydligt starkare och duschen hjälpte inte alls. Efter några timmar och mycket smärta(hade ingen bedövning) Så kom han. 3050g och 52 cm, de ni . Nu är han 156 lång, jag är 157 så det är inte lika lätt att gosa med honom i knät längre. Kramisar till min plutt!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Men grattis till sonen!!

Hoppas att du mår ok.
Pissigt när man känner att man tappar orken!

Kramen Hannis

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

GRATTIS Till sonen!
ja tänk vad åren går...inte klokt.

Ja jag gör mobilerna precis som kunden önskar..hihhi..

håller på med en kakmobil oxå...visra när den är klar.

Kram Nilla

Annas hjärtan sa...

Vad kul att du gillade det, jag tycker faktiskt också att det blev bra, liiiite för lila, men bättre än innan iaf. Ha en bra dag och grattis till sonen!

Hemma på Landet sa...

Hoppas att det är lite bättre med sjukdomar idag.:-) Kram