22 februari 2009

Trevlig myskväll

Hej hopp vilket väder vi har idag. Det blir till att hålla sig ifrån bilåkande, här är det inte plogat än och då bor vi ändå i stan. Men jag är så trött idag så jag orkar ändå inte hitta på nåt. Till kvällen måste jag ta min minsta till frisören . Det är lite för många vuxna som säger till honom att han ser ut som en tjej, och då blir han ledsen. Så nu måste han klippa sig.
Igår hade vi kalas för 11-åringen, dagen blev lyckad och han var nöjd med både presenter och kalas. Det blev lagom många som kom då flera var sjuka . han tycker inte om när det blir för många, då börjar han klättra på väggarna nästan.
Efter kalas och middag så bar det av hem till barnens kusiner där det var filmkväll med massa gott att äta. Efter en timme så halvlåg det fyra barn i sofforna och ville inte ens höra ordet godis. Då blev det lek en stund istället men sen satt dom och smaskade igen.
Vi vuxna fick inte komma in dit utan var förpassade till köket men det gjorde absolut ingenting. Vi drack kaffe och pratade med min syster och systerdotter. Min systerdotter är en riktig pajas så idag har jag lite skrattvärk i magen.
När vi kom hem vid tio-tiden så stöp barnen i säng på en gång utan bråk eller tjafs. Dom var helt slut.
Jag fick min present igår från storasyster och hennes familj, en jättefin lykta. den har stått på min önskelista länge.
Nej, nu ska jag titta runt hos er andra och se vad ni haft för er.
Kramis Hanna

3 kommentarer:

Hannis sa...

Skönt med skrattvärk=))

Ha en mysig kväll//
Kram Hannis

Anonym sa...

http://lilllabu.blogg.se/

Hannis sa...

God morgon bruden!
Jag hittade dom på samma ställe som du hittade växthuset,Jotex!
Lamporna fanns i tre olika varianter.

Ha en skön,skön dag/Kram Hannis