13 mars 2009

Hjälp mig!Jag vet inte vilken jag ska välja. Jag har ju länge velat ha vitt överdrag till min Ektorp-soffa. Nu så fick jag 50% rabatt på Ellos och där har dom ju så fina överdrag.
Hittade även ett blå/vit randigt , men då blir jag ju lite låst vid färgerna. Tycker ju mycket om pastell-färger. Jag velar verkligen men det känns ändå som att den vita vinner. Ahhh, jag bllir galen!
Nu ska min man och mina barn åka och bada, ska bli såå skönt att va själv. Även fast jag ska veckostäda och byta sängkläder hos barnen.
Imorrn ska det laddas upp med gottis till finalen i melodifestivalen. Vet inte vem jag ska rösta på,tycker att de flesta är bra. Så jag låter nog bli att rösta istället. Nej nu har de andra gått så det är bäst att få lite gjort innan de stormar in igen. Kramis Hanna

6 kommentarer:

Hannis sa...

Jag köpte ett vitt överdrag till min Ikeasoffa på Ellos och det är helt suveränt!!
Lätt att tvätta och torkar snabbt!

Snygga kläder du köpt!

Kram Hannis

Nina sa...

Hej!
Jag har en vit ektorpssoffa och det håller på att göra mig smått galen! Eller så är det jag som är väldigt lortig av mig. ;) Så jag röstar för den randiga! :))
Ha en trevlig helg!
Kram,
Nina

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vitt överdrag blir nog väldigt fint! Men räkna med att få tvätta ofta. Nilla

Anonym sa...

Hej Hanna!
Självklart ska du välja det vita, så snyggt!
Jag har två barn, långhåriga hundar, kaniner och marsvin OCH fyra vita soffor...Det funkar jättebra! Med helvita överdrag kan du använda fläckborttagning eller blekmedel osv och de blir som nya igen. Det kan du inte göra med de randiga utan att förstöra dem.
Lycka till Helen

Plupps krypin sa...

Jag skulle ng välja ett vitt även om det blir mer tvätt. Kram

Sara Herring sa...

Hej Hanna. Kan tänka mig att du tittat på Ellos överdrag just för att du gillar den "lösare" stilen, men om du vill ha måttsydda vita överdrag till din Ektorp kan du alltid hitta det hos oss! Mejla gärna om du vill ha lite tygprover hemskickade.

Sara på Bemz