07 mars 2009

Lite fint!Nu kan man behöva börja planera trädgården. Själv har jag ju bara balkong hemma så planeringen är för stugan. Vi har väldigt stor gräsmatta där så mycket saker får plats. I år ska det göras fler rabatter och så tänkte jag fixa olika sittplatser. En plats ska få bli under ett äppelträd och över den sittplatsen ska det vara ett stort myggnät/sänghimmel . Det surrar av en massa getingar i träden så det blir nog bäst med ett sådant. Vill ju inte att gästerna ska bli stuckna!
Sen ska vi ha en sittplats ganska nära dörren där man kan sitta och äta frukost och mat. Tror det får bli en trägrupp där, har sett att Coop har fina.
Eftersom vi har så stor gräsmatta så tar det väldigt lång stund att klippa den, ja i o f så är det nyttigt med motion men det kan ju va trevligt om man slipper gå i 2 timmar och klippa. Så vi ska få låna min pappas åkgräsklippare då han inte har nån större användning av den. Superbra! Men saken är att den inte kommer in i vedboden/förrådet då den är för bred. Så min käre make ska bygga ett nytt förråd. Det blir bra för då kan vi ha mer trädgårdssaker där och så kan det andra vara förråd för möbler m m.
Vad tyckte ni om melodifestivalen? Jag tycker nog att det kommer bli svårt att välja i årets final. De enda jag inte kommer rösta på är Caroline af Ugglas, BWO, Sofia och Malena Ernman. Malena tycker jag är bra men jag tror inte att den låten skulle funka i stora finalen.
Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Mår lite illa. Kramis på er!

1 kommentar:

Hannis sa...

Kan tänka mig hur du kommer att gå loss ute i torpet med planteringar och allt.
Härligt att ni har ett ställe att åka till utanför stan!

Har knappt tittat på melodifestivalen alls i år så jag vet inte vad jag ska tycka...

Krya på dig//
Kram Hannis