04 april 2009

Det här är livet


Hej kära vänner! Sitter just nu i solen på trappan . Vi är i stugan idag, underbart.
Det här är rena rama medicinen, har återigen åkt på magkatarr och mår pyton. Igår gjorde det så ont att jag nästan trodde det var nåt med hjärtat men fick förklarat att det kan kännas så när man har magkatarr. Så nu ska jag försöka minska ner på kaffet, äta lunch och bara vila. Är inte den bästa på att äta lunch, är ju så tråkigt att äta själv.
När vi kom ut till stugan såg vi att det var översvämning nere vid ån, vattnet är upp till bryggkanten. Tur att båten ligger en bit upp så att den inte låg i vattnet.
Kanadagässen har slagit läger vid stugan, det är ganska många i en stor pöl på åkern. Undrar varför de inte är i ån?
Just nu så håller mina barn på att städa trädgården ,frivilligt! Den stora krattar och den lilla klipper bort torrt gräs. Maken lagar båtmotorn och jag solar. Visst är arbetet fördelat bra? hihi.
För en stund sen så skulle den yngsta öva lite på kastspöt, hm gick kankse inte så bra. Rullen är nu en enda trasselsudd! Pappan ställde in den i förrådet efter en stunds försök med att trassla ut det.
Jag skulle vilja ha energi nu så jag kan fixa rabatterna och beskära äppelträden. Men tror det blir bättre att vila.
Den 14:e börjar 2 nya kurser i min ekonomi-utbildning. Då ska jag läsa Affärsjuridik och Företagsekonomi A.
Nej nu ska jag umgås med familjen. Å så klart knäppa lite kort. Kramis

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Tack du gumman!

Jo, jag tar det väldigt lugnt. Solen skiner men jag kan inte vara ute. Men inne blir det ljust mot allt det vita. Kram Stina

Stora Kil 4 sa...

Vilka underbart vackra fönster. Nåt liknande eller bara smårotor vill jag ha på farstukvisten. Må så gott och krya på dig ordentligt!!

Kram Sara

Hannis sa...

Hörru Fröken!
Vila du så magen inte kajkar ur helt!
Och ät lunch!!!!

Så mysigt vid eran stuga!
Förstår att du trivs.

Kram Hannis

axelina sa...

Vad härligt det låter! Visst är det underbart med vår!

Borta bra men hemma bäst sa...

God morgon!

Så glad jag är att jag hittade hit till din mysiga blogg :) Hit vill jag gärna komma tillbaka och lägger till dig bland mina "mysiga bloggar"

Vilka underbara bilder från eran sommarstuga :) Vi hyr ett gammalt soldattorp (utan vare sig el och vatten)sedan många år tillbaka och visst är det skönt och fly från jäkt och stress i stan ut till lugnet på landet :)

Önskar dig en bra start på påskveckan och ta hand om dig och din mage.
Kram Åsa

Annas hjärtan sa...

Hejhej!

Stackare, magkatarr är inte alls skoj och jag vet att jag också tycker att det känts som om det är hjärtat. Min mamma hade samma problem och fick åka till akuten, men även där var det magkatarr. Försök vila, om möjligt.
Må så gott, kram från Anna