09 april 2009

Min kvast startade inte


Tekopp, glasburk från Indiska. Klockor från Ikea


Jahaja, hoppas ni har haft det trevligt på Blåkulla idag. Min kvast strejkade tror det är nåt elektriskt. Hihi
Idag har jag INTE gjort nån nytta mer än tvättat 3 maskiner tvätt och diskat. Ja, mina barn har ju såklart fått frukost ,lunch, middag och sina mellanmål. Men jag hade tänkt att göra så mycket mer. Men just nu så vill inte min kropp, hjärnan har en massa ideer och påhitt men kroppen vill inte stiga ur sängen eller soffan. Vilken kamp det blir då. Ni skulle bara höra hur det låter,jisses.
Min man var till barnens farfar ikväll och hämtade påskäggen, men för att de inte ska hitta och öppna dem innan lördag så har vi gömt dom under soffan. Hahhaaa va jag e smart. Annars har vi nog provat de flesta ställen här hemma att gömma godis på. Gör vi inte det så äter 11-åringen upp godiset när vi sover. Han är liksom lite finurlig den pojken. Stiger man upp före mamma och pappa så kan man rota lite tyst i köket. Häromdagen hade han druckit mjölk med strössel när vi kom upp. Mums?
Här kommer lite blandad inspiration. Ha en mysig påsk, kram

2 kommentarer:

i Emmas vita hem sa...

Hej Hanna :) Tack för din goa kommentar! Hoppas att du får orken att ta tag i dina projekt snart, men ibland så måste man vila också :) Jag känner likadant som dig då och då. Barnen är allt finurliga ibland och jag måste säga att det fakiskt lät gott med mjölk och strössel... :D Ha en härlig påskhelg! Många kramar Emma

Gårdsromantik sa...

Men så fin kopp - och klockorna!

Tack för tipsen.

Ha en riktigt Glad Påsk!

Kram Maud