07 april 2009

Nybakat

Min sons fina lår


Jag är en nattuggla bara att konstatera! Somnar alltid vi 1-1.30 sen går jag i dvala fram till 11 på förmiddan. Men sen blir det fart. Idag har jag pysslat på balkongen, tvättat , strukit den #&%&/(&¤ soffklädseln. Den nya vita har inte kommit än så då får man ju bara glatt tvätta den andra och stryka den IGEN! Suck, om tyget ändå inte var så förbenat tjockt. Idag fuskade jag faktiskt och strök inte baksidan på sofföverdraget eftersom det ändå är mot väggen.
Efter middagen gick vi en promenad hela familjen eller pojkarna skulle cykla såklart ,men den stora pojken cyklade lugnt nu han vurpade nämligen på förmiddan så han har skrapat upp halva låret. Och jag kan säga att det kommer bli en fin lårkaka. Aj, vad han skrek. Pappan fick komma hem med kompress för den vi hade hemma räckte inte.
För en stund sen så lade jag in Kardemumma-kaka i ugnen, den är SÅ god. är egentligen en bulldeg som har i en brödform och strör pärlsocker på. Och så har jag bakat vitt matbröd. Alltid lika populärt av alla i familjen.
Om vädret blir fint imorrn så ska jag ta pojkarna på utflykt, vi ska hitta lite påskris tänkte jag. Eftersom vi är pollenallergiker så behöver det inte tas in i förtid för att hinna slå ut. Det får vi va utan, men det går lika bra ändå. Men gud va jag skriver. Kram och godnatt!

1 kommentar:

Borta bra men hemma bäst sa...

God morgon!

Mmm, jag känner doften av nybakat ända hit :) Jag älskar kardemummakaka, det är så gott.

Men ajajaj, vilket skrapsår, åh så ont sånt där kan göra, stackars liten.

Du har varit riktigt flitig ser jag :) Det är skönt och få lite gjort, jag skulle verkligen behöva putsa våra fönster här hemma.

Ja gruppen nattuggla tillhör inte jag ;) Jag är vansinnigt trött på kvällarna men är istället uppe före tuppen på mornarna.

Kram Åsa