27 maj 2009

Världens bästa bok?Hur står det till med mina vänner? Har ni blåst bort?
Vilket himlans blåsväder vi haft här i Uppsala idag, och ena stunden sol nästa regn men nu mot kvällningen har vi haft åska och jag misstänker att det blir mer. Ser ut som att molnen går runt oss. Usch! Jag både gillar och inte gillar åska, beroende på var jag är. Nu är vi ju hemma i stan så då är det ganska okej, men på landet känner man sig lite mer utsatt.

Vädret till helgen ser ut att bli mycket fint så det blir en helg i stugan med grillning, trädgårdsarbete och mycket mysande. Ser verkligen ffranm mot det, den här veckan har hittills inneburit ett barn med förkylning och hosta och ett barn med stukning av fot. Urk!

Nästa helg blir det en stockholms-tur med Junibacken , Skansen och Gröna Lund. Det sista mest för pappan som är galen i fartfyllda karuseller.

Nej, nu ska jag titta på Roomservice och sen läsa min nya bok (IGEN). Det är så vackra bilder att man blir alldeles alldeles , ja jag vet inte vad. VILL HA ALLA SAKER I BOKEN!!!!!

Kram på er

4 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Ja, pappan tycker ju om att bli lite yr i mössan!
Kram Mamsen

Hemma på Landet sa...

Många har skaffat sig den där boken. Kanske man skulle ta sig en titt.;-) Kramis

kristina sa...

Har definitivt blåst bort:) Vilka vindra det har dragit genom Ruda de senaste dagarna.

Säg till din man att det inte känns om man klipper av sladden, så länge som man har jordade uttag och kontakt. Jag kände inget alls, mer än att häcksaxen lade av:) Och de är mycket lättare att haverera än de som går på bensin.

Usch ja, nu har det varit fullt arbetsläger hos mig. Och det känns i hela kroppen... Träningsvärk.

Ha en bra dag.

My Taste At Home sa...

Såg att du vann mjölkkannan hos Hwita Drömmar, GRATTIS! Tack vare det så hittade jag hit. Fin blogg, jag kommer att hälsa på fler gånger.