14 juni 2009

Framtida lusthus

Ja ni, jag börjar bli lite orolig för midsommarfirandet. Visserligen har vi införskaffat ett vattentätt partytält men ska man behöva storstövlar och lovikavantar på sig? Nä, nu får det va nog med regn!

Förra helgen var vi och hämtade fönster som skänktes bort på Blocket, de har vi tänkt att använda till ett lusthus. Problemet är bara att vi inte är överens om hur det ska vara format. Jag vill ha ett som ritningen (om ni kan se vad jag ritat). Min man vill ha det traditionella 6 eller 8-kantiga. Men jag tycker det kommer bli för trångt. Jag måste helt klart muta honom ,har börjat lite fint med en bukett rosor.

Om nu vädret skulle få för sig att va fint så ska jag och pojkarna åka till stugan på tisdag. Maken ska jobba till torsdag och kan behöva va lite själv. Åh,vilken snäll fru jag är.

Det positiva med detta väder är att man måste va inne mycket och kan då få mycket gjort. Jag har en liten lista på ett halvt A4-papper. Mest bara städning och rensning men även lite målande. Ska i veckan hämta ett tv-skåp som jag hittat på blocket för 500 kr. Ikeas Markör, har velat ha det länge. Såklart ska det bli vitt, hm, undrar vad barnen säger då. Min minsta muttrar över allt det vita här hemma.
Men jag har inte rört hans rum. Där är det 3 vita väggar ,1 grå med Cars på och sen vita Ikea-möbler. Ja just det, han har en knallröd hylla.
Stora killen har önskat sig ett "båtrum", vilket han då menar är New England. Det har ju inte mamman något emot. Ja så då har jag ju det projektet också.
Men jag har sommaren på mig. De jobb jag har sökt börjar inte förrän i augusti om jag nu skulle få nåt.

Nej, nu ska jag umgås med maken. Barnen ligger i varsitt rum och tittar på tv.
Kramis

2 kommentarer:

In my house sa...

Hej Goding....


Nu blev jag avis, vill oxå ha ett lusthus,,, de kommer att bli kanon....

Duuu, jag syr gärna din lilla beställning =)

Men, jag har prickigt tyg i olika typer,,, stora prickar Turkost Och lime grönt, små prickar brunt och ljus grön/blå,,, det tyget som nallen har!!! vilket menar du,,, och vilket på hjärtat?????

Hae gärna sytt en stjärna, men jag har inte svart vit randigt tyg, tyvärr,,,????? hurdan stjärna????


Stor kram josse

In my house sa...

Haha ha,,, känner mig jädrans trög.... du menar att ni vill ha vit kropp och prickigt skal?????

din 8-åring va ju för söööt,,, han får gärna veden :) jag behöver snigel lek kompisar, så dom får komma inom,,,, :)


kraaaaam j