07 juni 2009

Snälla sol stanna kvar nuHelgen har varit lugn vi var på student i fredags och vi höll på att frysa ihjäl. Jisses så kallt det var, kändes mer som en sista april . Nä nu tycker jag nog att det börjar bli dags för den rackarns solen att stanna kvar och värma oss resten av sommaren.
I dag var vi och hämtade fönster som vi ska ha till att bygga lusthus/växthus/mysplats vid stugan. Hade sån tur och hittade på Blocket som skänktes bort mot avhämtning, de var i ganska bra skick. De ska kittas om och målas och nån behövde ny list. Så maken har suttit och gjort ritningar på hur det ska se ut, ja jag har ju självklart sagt hur det ska se ut, typ som ett orangeri. Då suckade han bara. Jag förstår inte varför han ska va så kinkig.
I veckan ska jag ta en tur till Clas Ohlson och inhandla denna medicinlåda och efter det ska jag till Jenny som äger Myrra. Där finns så mycket fint som man bara MÅSTE ha, det är också nåt som min man inte förstår.
Nu ska jag måla lite möbler, bilder kommer om nån dag. Kram på er

7 kommentarer:

Sara sa...

Ja, just det ni gick ju i samma klass. Man tycker ju inte att man blir en dag äldre men tydligen så förändras vi ändå... ;-)

De är lärare båda två och på fritiden fotar Therese. Hon är fantastiskt duktig om du behöver en bra fotograf någon gång... ;-)

www.rowasfoto.se

Kram Sara

Jennys vita drömmar sa...

Hej hopp! Ja passa på att kika in hos mej, vi har 20% rabatt på ALLT i butiken!!!Klockorna med....Jag håller med dej, klart man vill ha ett orangeri, det låter hur fint som helst, hoppas man får se en bild sen???Ha de gott/Jenny

jakt,skor,barn,inredning sa...

så mysigt det låter med ett lusthus!

My Taste At Home sa...

IKEAs "kottelampa" är snygg. Jag är dock inte speciellt förtjust i originalet (tur för plånboken). Har precis lagt ut lite nya bilder på fler lampor.

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för kommentaren hos mig, det värmer! Vad härligt med ett växthus. Tänk vad killar har svårt att se glädjen med vårt stora intresse - inredning = ), de är lika nästan allihop (ja, inte simon och tomas = )...).

Ha en skön dag och hoppas på värme!
Kram L-L

Huset vid ån sa...

Jag känner igen mig....Jag har också en sambo som har svårt att förstå att jag bara måste ha en del saker...Fniss! Må så gott! Kram Therese

Plupps krypin sa...

Man får inte ha för stora krav på män. De har ju så mycket de ska göra, de ska.............? ja, du vet. Kram Mamsen Plupp