23 juli 2009

En härlig dag i stora stadenEtt litet collage på Skansens djurOnsdagen tillbringades i underbart väder på Skansen. Vi tittade på alla fina djur, ja nu ville inte alla visa sig. De hade väl hört att det skulle komma en galen familj från Uppsala och hälsa på. Hihi!
Vi hade iallafall en mysig dag då vi såg mycket fint bland annat alla fina små affärer i den gamla delen av Skansen och alla de fina trädgårdarna, gamla husen och mycket mycket mer.
Lunchen avnjöts i solen utanför krogen Stora Gungan, barnen valde köttbullar som de tyckte var mycket goda och vi vuxna tog dagens som var kassler. Allt var mycket gott men lite små portioner.
Fikat tog vi vid det lilla nöjesfältet där barnen prövade på ankfiske, pilkastning, radiobil, bollkastning och mycket mer. De vann många saker och fick åka hem trötta men lyckliga.
I morgon kommer lite mer bilder från Skansen.
Kram

4 kommentarer:

LolloLindberg sa...

Heej Hanna !Måste verkligen tacka för dina fina ord , jag vart helt tagen och rörd över det du skrev..
Känner igen mej mycket i det du skrev. Relationen mellan mig och pappan är inge vidare och han har inte funnits där för mig osv .. Hoppas ¨på ändring nu då det börjar känns som att han kommer vara mer delaktig. Verkligen jättetack för dina ord , det känndes jättebra att få höra !
Tusen kramar , Lollo !

Lollolindberg sa...

Jaaa och nu mår jag illa och kallsvettas och har lite småvärkar , kan inte somna heller .. Hoppas det är på g och att de inte är kroppen som spelar mig ett spratt :O :P hehe ..

yes jag kommer föda på akkis, så de är bara hålla koll =)

Kram

Plupps krypin sa...

Låter som en riktig kvalitetsdag.
Kram mamsen

Hannis sa...

Äsch, Stockholmarna behöver lite Uppsalafolk för att få fart på tillvaron=))

Mysigt med Skansen!

Kram Hannis