16 oktober 2009

Fina lampor

Bild lånad från smating.se
Hej kära vänner! Hur har er vecka varit? Jag har varit hemma med 2 barn som haft huvudvärk och ont i magen. Ibland ont i lederna. Tydligen någonting som går nu i många skolor.

Jag själv har fått en rejäl magkatarr tror jag, ni vet sura uppstötningar, illamående, magont ja sånt där härligt. Har nog även nåt i nacken , domnar bort ibland i vänsterarmen och det känns som jag skulle ha ett band kring överarmen.

Jaja, nog om det!

Var inne på en webbutik idag och hittade så fina lampor. De har jag nu beställt, har för mej att jag sett dom i vitt nånstans men de kanske var hemma-målade bara. Jag vill nog ha mina vita så ska köpa lite sprayfärg.

Jag har tänkt att ha dom i köksfönstret, tror jag blir fint. Till det har jag grå hissgardiner i linne och vita längder som jag sytt av lakan. Måste köpa lite fina blommor också mina pelargoner blommar fortafarnde men det är väl inte så länge till.

Vet nån hur man gör med pelargonerna på hösten? Ska man klippa ner dom eller?

Hoppas nån vet. Den ena är en Mårbacka och den andra nån billig variant. Jag har varje gång jag vattnat dom haft i en kork med grönsåpa , det gör att pelargonen får grövre grenar. De är SÅ stora och fina.

Nej, nu ska jag stryka soffklädseln som hängt på tork över dagen. Imorrn ska jag nog fixa lite här hemma, ska skicka iväg make och barn nånstans först bara.

Kramis

6 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Hej Hanna.
Sonen är ngt bättre nu men får hålla sig inne för annars kommer han att cykla, springa osv o det är inte bra att varken bli anfådd eller anstränga sig när man har krupp. ja förra gången fick vi oxå åka ambulans, usch vad rädd jag var..ungen var helt blå när dom väl kom men han svarade bra på mecininen så vi var bara på sjukhuset halva natten.
Jag har oxå kikat på de där lamporna,jättevackra. Du kan väl lägga in bilder på hur dina blev så kanske jag äntligen kan bestämma mig ;)

Ha en bra helg o krya på dig!
Kram Git

jakt,skor,barn,inredning sa...

Min helg består av jobb,loppis och en massa flyttlådor !!!!! Himla fina lampor. Såna kanske din syster kan köpa till sitt hus hi,hi. Kramis

Hanna sa...

Hej Hanna!
Vilka fina lampor du har hittat!
Dom blir nog finfina i vitt :)

Pelargonerna brukar jag ta ner till vinterförvaringen som dom är bara. Ibland tar jag bort blommorna, men nu hade jag fått ihop en så pass stor samling pellar så dom fick bara 'gå o lägga sig' :D
I våras klippte jag ner dom.
Men du kan klippa dom nu oxå, om du vill ha dom buskigare... och så tar dom ju mindre plats då.
Oj, grönsåpa till pelargonerna... det måste jag prova med :) Jag brukar gödsla med biobact.

Ha en bra vecka!
Kram Hanna

Hanna sa...

Hej igen :)
Glasburkarna kommer från Rivièra Maison, alla bilderna i inlägget är därifrån.
Länk finns i inlägget, om du klickar på namnet 'Riviera..' Vet tyvärr inte vart dom har butiker, men det kanske står på hemsidan.

Ha en trevlig kväll!
KLram Hanna

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Tack för titten hos mig, kul att du ville vara med i min utlottning!
Ha en bra dag kram Agnetha

Plupps krypin sa...

Det är nog ett virus du har. Jag har haft samma symptom.Kramar till födelsedagsbarnet. Kramis Mamsen