14 februari 2010

Vår - kom till mej NUUUUBild lånad från www.plantagen.se


Det blev ett långt blogguppehåll, har ingen energi men mycket ideér om saker jag vill göra. Är bara trött och har inte alls lust till nånting.
Men det vänder säkert när våren börjar titta fram, hoppas jag.
I helgen har vi gratulerat min lillebror som fyllde 18 år, han är så mallig för att han har bil och snart ska ta körkortet. Jag har nämligen inte körkort men det är meningen att jag ska fixa det i år.
Ska få låna hans körkortsbok när han är klar, så det är bara hålla tummarna för att jag efter sommaren har fixat mitt.

Annars har helgen varit lugn, hela familjen är lite småförkyld så vi har inte gjort många knop.
Imorrn är det skola igen och maken ska jobba, vad ska jag hitta på då? Jo, jag tänkte gå en lång promenad på morgonen och sen köpa mig några fina primula-blommor. Tror det får bli rosa till köket och vita till vardagsrummet. Kanske får mej piggare.

Nu finns mina ler-tags att köpa i min mammas butik. De kostar 25 kr/st, vill ni köpa men bor långt ifrån så kan jag skicka . Det är bara att maila mej. Adressen finns uppe till vänster.

Nu ska jag dricka kaffe och hänga tvätt. Och sen kika in hos er andra, kram på er

2 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Ja, en sak är säker..... våren kommer.... men jag vet inte när. Hoppas det blir snart för jag är sååååå trött på det här äckliga vita som ligger ute!
Kramelikram mamsen

Torparfrun sa...

Jag har också haft ett blogg uppehåll, det blir så ibland. Hoppas att din energi kommer tillbaka snart, förhoppningsvis snabbare än vad våren gör för den verkar ju dröja lite till :-)

Kram Torparfrun