12 juli 2010

Köksbordet klart


Tänk nu har det äntligen blivit klart och jag är sååå stolt, det blev rinningar bara på ett ställe under annars blev det kanon.
Nu ska det bara stå och torka ordentligt men jag ställde kaffekopparna försiktigt på bordet för att få se hur snyggt det blev . Hihi!!
Kaffekopparna har vi fått av mamma och plastpappa, det är en servis med 12 koppar med fat och 12 assietter. De kommer passa fint ihop med min Linnea-servis.

Här är det fortfarande varmt , tropiskt skulle jag vilja säga. Barnen har fått en pool av sin mormor som vi håller på att fylla men de kunde inte vänta tills det var klart så de badar nu. Tur att jag kan sitta ute med dem.

Maken jobbar i denna värme, han skulle haft semester nu men saker blir inte som tänkt sej ibland. Jag lider med honom att jobba i denna värme. På torsdag när det ska bli ännu varmare så ska han jobba ute vid en husvägg några meter upp. Låter ju verkligen lockande!
Nej, nu blir det kaffe och fortsätta skuggvilandet.
Kram på er

4 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Så fint det blev ! Vilken underbar servis du fått !

A House With A View sa...

Så jättefint bordet blev!! Jättefint med mörk färg! Kaffekopparna är söt! Lyxigt att få en sådan stor servis! Känner igen mig i det du skriver om att maken arbetar, min man fick också lov att ställa in sin semester, så himla trist...

Ha en bra dag!

Kramiz aka

Hos Madeleine sa...

Hej
Jätefint bord, kul med en annorlunda färd. Fint att bryta av mot allt vitt. Jag älskar oxå New england stil men har inte det hemma då det ej passar vårt gamla hus. Men New england staterna kan jag varmt rekomendera om du vill ha inspiration och då speciellt cape cod.
Ha en bra sommar
Hos Madeleine Hudvård & Inredning

Sunnanvind sa...

Oj vad snyggt det blev, det är verkligen inte lätt att måla och få det jämnt och snyggt, det är lätt att det blir just rinningar när benen är lite rundade och så där. Well done!

Ha det bra i värmen,

Kram Carina