07 december 2010

Sjuklingar

Ja här händer inte mycket, jag och yngsta sonen ligger sjuka. Feber, halsont och allmänt förkylda, stora sonen låg sjuk förra veckan så det var liksom väntat att fler skulle få det.
Ute har det blivit mer snö, är såå mysigt. Äntligen kom liksom den där julkänslan, trodde ett tag att den var borta. Funderar på att ta fram granen till lucia, annars brukar det bli den 20 då jag fyller år. Men tänkte tjuvstarta i år!
Vad det gäller julklappar så ligger jag efter ganska mycket. Makens klappar är klara och till pojkarna har jag 2 i var. Men vet iallafall 2 till i var som dom ska få sen blev det liksom torka. Deras önskelistor innehåller nästan bara leksaker, men se där tänkte mamman vara lite fiffig och köpa nyttiga julklappar i år, deras rum är redan överfulla av leksaker, mest lego.
Hade tänkt att dom skulle få varsitt skrivbord med stol till sina rum, sen ska dom få roliga spel som vi alla kan tycka är roliga. Lite kläder blir det också, sen kanske nån leksak.

Ha en bra dag, kraam

2 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Godmorgon ! Nu blev jag full i skratt..vi har valt samma bakgrund på våra bloggar hi,hi. Här ska handlas julklappar på lördag så slipper jag tänka på det sen. Vi ska ta fram julgranen i veckan så vi kan vänja Cito innan jag pyntar den. Han är i en riktig trotsålder just nu...suck. Krya på er ! Syster

Torparfrun sa...

Rackarns vad ni är sjuka :(
Hoppas att ni alla blir ordentligt friska till jul.
vad gäller julklappar så låter det som om du har en bra plan, det är just den där "planen" som är det svåra. Sen är det ju "bara" att handla,betala och slå in.

Ha en bra tisdag!

Kram