01 januari 2011

Vårfint

Jaha då har vi fått nytt år igen, tänk vad tiden går fort. Nyårsafton tillbringades hos min mamma där vi smaskade i oss ost, kex , vindruvor och annat gott. Sen skulle vi gå ut och titta på alla raketer runt omkring men det blev lite svårt för vi fick ju såå mycket snö! Galet mycket , vi fick köra väldigt försiktigt hem då det på den ena vägen låg ca 2 dm snö. Men hem kom vi, strax efter 01.00, barnen var ganska så trötta i morse kan jag ju säga. De tog t o m sovmorgon och det händer kanske 2 gånger om året.

I dag har vi bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten. Vi får se vad morgondagen erbjuder, kanske en liten tur ut i skogen och grilla. Vem vet!

Tänkte bjuda er på lite vår-inspiration i snö-kaoset istället. Hittade fina bilder hos HM-Home. Kanske några kuddar får komma hem till mej.

Kram på er

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det på nyårsaftonen!! Och härliga inspirationsbilder du bjuder på av lite vårigt krispig från H&M. Måste ta mig en titt i deras Home-katalog.

Önskar dig en God Fortsättning på det nya året!

Kraaaaaaaaaaam aka

jakt,skor,barn,inredning sa...

Jodu finns riktigt fina saker på HM HOME, tänkte ta mig en tur till stockholm där dom säljer det i en av butikerna. Behöver ju lite smått till vardagsrummet när det är färdigt. Nilla

Vintage House sa...

Det är verkligen fina saker från HM home..
Här har vi bara tagit det lugnt men idag har vi rensat ordentligt...
kram
sandra