17 maj 2011

Ny klänning/tunikaHar köpt mej en ny klänning. Hittade den hos gulliga Josse i hennes webbutik. Klänningen kostar 159 kr och finns även i marinblå och svart . Den ser helt underbar ut, hoppas den är lika fin i verkligheten.


Idag har vi haft åskväder här i Uppsala men inte så farligt mycket.
Värre var det på orten där jag är uppvuxen. Blixten slog ner i en gammal klasskompis hus så det är helt förstört. Kan inte ens tänka mej hur jag skulle reagera om mitt hus brann ner med alla minnen, barnens saker m m . Fy så hemskt!

I morgon ska jag storstäda det behövs verkligen. maken var så snäll och tog tvättstugan nu ikväll eftersom duktiga jag spillt ut en kopp kaffe i vår säng.
På samma gång tog han några mattor. Vi får passa på nu innan vi flyttar att tvätta upp alla stora mattor , täcken , madrasser m m. Sen får vi minsann försöka knöla in sånt i vår maskin.

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni blev skonade från åskvädret.

Ps. På torsdag ska jag hämta Tradera-vinster.Ds

3 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Hej!
Jag har oxå kikat på de där klänningarna... Kan du göra ett inlägg om den sen om vad du tyckte om den? Du får alltså bli min försökskanin ;)
Kram Git.

Plupps krypin sa...

Den var fin, hoppas att du kommer att trivas i den.
Ja, sen börjar allvaret, då får du göra som tanterna gjorde förr, gå ner till sjön med såpa och rotborste för att tvätta mattor!
Fniss.....
Kram Mamzen

Hannis sa...

God morgon vännen!
Det var så kul att träffa dig!
Och du, dyker det upp mer saker så mailar jag dig direkt nu när jag vet hur mycket plats du får=))

Stor kram Hannis