13 juni 2011

Nytt tak och mer kök!Så har ännu en helg svischat förbi, dagarna och veckorna går så fort. Allra helst när man känner sej lite lagom stressad. Nu är det bara 8 veckor kvar tills vi flyttar in.
Maken har fixat nytt tak i helgen och jag har fortsatt med att spika upp råspont på väggarna i köket.
Nu är det bara en vägg kvar som ska fixas, det ska upp gips ( för mosaiken) , skåpen ska upp och en liten bit råspont brevid bänken där vi ska ha öppna hyllor för kokböcker , fina burkar m m .
Nya taket ska upp också, det har vi valt att sänka ner lite så vi kan ha spotlights inbyggda.
Men det kommer bli jättebra när det är klart, det vet jag!

Igår fick vi underbara gäster som ville komma och kika på huset. Det var min morbror Lasse och hans sambo Barbara. Jättekul att äntligen få träffa henne, hon e galet härlig.
Fick lite möbler av henne i inflyttningspresent. Så det kommer inte vara svårt att fylla ut alla rum. Hon hade sitt lilla barnbarn med sej och han var helt underbar, han adopterade min lillasyster Ellen på en gång. Så fort hon flyttade sej så kom han och tog henne i handen. Dom skulle leka med bilar, hihi, min lillasyster är snart 18 och ska idag börja sommarjobba på ett dagis. Hon kommer verkligen passa där för små barn dras till henne som magneter.

Nej nu får jag hänga upp tvätten för maskinen är precis klar. Sen ska jag nog måla den gamla stolen och hitta ett tyg att klä dynan med.
Kram på er alla goa bloggisar

2 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Ja, det är härligt med gäster som tar det som det är. Undrar hur ofta de druckit kaffe i en gammal nerlagd smedja.
Ha det gott.
Kram Mamzen

Hannis sa...

Vad ni är duktiga som jobbar så hårt!
Men jag kan tänka mig att det kommer att bli en dröm när det är klart också=))

Kram Hannis