02 november 2011

Inköplista Jysk


Fick reklam från Jysk häromdagen och blev såå kär i en stor väggklocka. Klockan är 60 cm i diameter och kostar bara 75 kr. Liksom vad väntar jag på? Bara åka dit och titta hur den ser ut. Men å andra sidan om den kostar bara 75 kronor så håller den så länge den håller. Men man vet inte den kan ju vara jättebra.
Tror iallafall att den blir fin i vår trapp.

Soffan är till sönerna som får ett litet tv-rum där de även kan ha sitt PS2 .
Känns ganska skönt att ha sånt i ett annat rum så slipper man tjatet i vardagsrummet om att det ligger spelkontroller och spel där de inte ska vara.


Ja nu har vi plockat ur lägeheten och lämnat nycklarna, alltid lika nervöst när man lämnar över. Även fast man städat som en galning och i vårt fall även målat ett rum frivilligt så är man rädd för att det ska komma klagomål. Men peppar, peppar inget klagomål än.
Är skönt att kunna fokusera på bara huset nu, vi har så mycket kvar att göra som vi helst måste vara klara med så fort som möjligt. Pojkarna delar rum nu och det lider dom ju inte av direkt men man måste ha sin egna vrå att kunna gå till.
Badrummet är nu så klart att det ska dras el och sen börja med primer, flytspackel och allt vad det heter.

På lördag ska vi byta ytterdörr den vi har nu är inte ordentligt tät och har dessutom ett gammalt lås. Så vi har bara 1 nyckel. Lite krångligt ibland.

Nej nu är det dags att få barnen i sängen och sen börja fundera på att själv besöka kudden.

Ha det bra alla bloggisar!

2 kommentarer:

Jennys gömma sa...

Hej! Vilken mysig blogg du har! Visst är det roligt att köpa någon fin sak riktigt billigt ibland, håller det så håller det! kram Jenny

cattis sa...

Vad härligt vännen !!!
All lycka önskar jag er i nya hemmet!!
Kramar Cattis