12 december 2012

December
                                          ( Bilderna tagna med mobilen.)


Ja nu är äntligen december här, och vintern! Här utanför Enköping har vi fått himla mycket snö, förra veckan hade vi snöstorm två dagar med allt som hör till.
Innan dess var det en kallfront som kom över oss med mellan -20-25 grader på nätterna. Då hade vi ruskigt kallt inne, barnen fick flytta upp och sova i vardagsrummet två nätter.
När man bor i ett så pass gammalt hus som vi gör så kryper kylan in på alla möjliga ställen, man känner också att fönstren verkligen är tunna. Får se om det blir nya fönster nästa år, skulle nog behövas då dom här gjort sitt på alla sätt och vis.

Renoveringsarbetet går framåt, det enda rum som inte är fixat är barnens tv-rum. Där ska det läggas golvvärme och golv, väggarna ska gipsas och likaså taket. Efter det kommer ju det roliga!!
Välja tapeter, möbler och annan inredning. Har inte riktigt kommit på hur det ska se ut, men klurar lite på 3 vita väggar och en fondvägg med New York-motiv i svart/vitt.
Från början skulle dom ha varsin Ektorp-fåtölj men dom tar för mycket plats så blir nog varsin mysig sacco-säck istället.

Nästa vecka är det jul-avslutning i sönernas skolor, och det betyder att snart är julen här!!! Iiiiiihhh, har inte köpt en enda julklapp, men det blir som vanligt att jag kommer springa som en dåre dagarna innan julafton.
Fast i slutändan brukar det bli bra ändå med både nöjda barn och make.Kram på er!!!

Inga kommentarer: