10 juni 2008

Katastrof!


Här går man och lovar att det ska komma bilder på vår nya stuga och så glömmer jag kameran hemma. Suck! Jobbigt att erkänna men det måste ha med åldern att göra (fyller 30 i år).

Idag hade vår 7-åring skolavslutning, då glömde mamma också kameran, fick en väldigt konstig blick av honom. Imorrn har 10-åringen avslutning, då ska pappa vara med , måste komma ihåg att lägga fram kameran ikväll.

Ja, så var det stugan. När man kommer in i farstun så är det två små skrubbar, den ena blir bra som leksaksförvaring och den andra har redan fina hyllor ocg väggar med pärlspont. Där tänkte jag att det skulle målas vitt, klä hyllorna med ljusblått hyllpapper och ha det som skafferi. Då får jag äntligen mitt skafferi som man kan gå in i. I söndags låg pojkarna och plaskade i bassängen i flera timmar, det behövdes. På kvällen gick vi ner och satte oss på bryggan för att fiska men det blåste för mycket. Jag har faktiskt tagit kort på stugan med mobilen men jag kan inte skicka till vår mail och jag får bara in en del kort från minneskortet. Jag blir GALEN på tekniken.

Igår plockade jag ihop 3 papperskassar med saker som ska till stugan, får nog hyra släp på fredag. Bilden är från New Hampshire, men jag kan önska att det var vid stugan.

3 kommentarer:

Anna sa...

Hej!

Va roligt att du hittade till min blogg och va sött av dig att lämna några goá rader till mig :)

Jag har också gått och funderat ett bra tag på om jag skulle måla tvättbrädan vit eller inte, men ikväll slog jag slag i saken! Och eftersom jag har 2 tvättbrädor i trä också så gjorde det liksom inget att testa färgburken på en av dem :) Och jag tycker det blev väldigt fint, helnöjd!

Så göm för sjutton inte din tvättbräda i förrådet utan fram med vita färgburken istället så kommer den bli ett vackert ögongodis :)

Fin blogg du har!!
Kram!

Leva som jag sa...

Va kul att jag hittade dig!! Gillar personliga kommentarer, gillar när det rätt in. Mycket nu och frusterad är man också. Skolan har i allafall agerat efter nätverksmötet och anmält pappans agerande till socialtjänsten. Skönt tycker jag!!!
SÅ fin blogg du har, kommer gärna tillbaka
kramar Malin

Hannis sa...

Hello!
Visst kan man bli galen på teknik!!
Låter fint med förrådet.

Är ju så nyfiken.
Så mycket som du jobbat,är mamma och dessutom stugan så är det ju inte konstigt att du är lite förvirrad=))

Kram Hannis