16 augusti 2008

GRRRRR!!!

Åh, va arg jag blir! Ni kanske undrar varför jag inte skrivit på länge, jo det är som så att datan har pajat. Det började med att vi skaffade mobilt bredband för att ha i stuugan. Vi använde det en fredag-kväll första gången och på lördag-morgon när vi knäppte på datan så var allt borta. HELA DATAN VAR TÖMD!!! 2,5 års foton är borta, det ska finnas en backup i datan men vi vet inte än om det bara gäller min mans arbetsdokument eller hela datan. Vi väntar på att få lämna in den. SUCK!!! Så vad gör man, jag måste knäppa massvis med sommarbilder på mina barn innan sommaren är över. Jag får väl jaga solen kanske. Men nu har jag(vi) lärt oss att det är bättre att spara på skiva eller i externt minne.
Så nu vet ni det, när mina stug och pynt-bilder försvann så tappade jag helt lusten med min blogg. Er andra har jag tittat in till ändå. Så håll tummarna för mig(datan) nu.
Jag har semester , det är därför det regnar jämt. Börjar på mitt nya jobb den 29:e. Ska bli SÅ spännande.

1 kommentar:

Hemma på Landet sa...

Åhhh hjälp...jag skulle bli helt galen jag. Min brann ju. Men det gick att fixa, som tur är.


Jadu gumman.
Där jag bor finns det camping och stugby till skidbackar. Det är i skogen kan man säga. Många åker hit istället för till Sälen. Det är mysigt här. Vi är inte så stora som Sälen. Men det är fina backar i mysig lantlig miljö.
Sedan kan du ju hälsa på mig, vet du.Eller hur?
Puss Stina