06 september 2008

Nu är hösten här
Jaha mina vänner, nu tycker nog jag att hösten är här. Mornarna är lite småkyliga , mörkret kommer allt tidigare på kvällarna, löven börjar bli gula. Men vet ni vad, då betyder det att vi snart får JUUUULLLLLL!


Snö, tomtar,julpyssel,julgodis, julskinka och massa saker att slå in i fina paket. Fast det som inte är bra är att jag då fyller 30, blääää.
Idag har jag köpt en Ektorp Tullsta-fåtölj på Blocket för 300:-. Billigt, bra. Kanske inte!! Min man hämtade den och hade varken ögon eller näsa med sig tror jag, hela fåtöljen luktar smutsig hund. Snyft! Klädseln har jag naturligtvis tvättat, men den fasta klädseln var så fruktansvärt smutsig så den sprättade jag bort. Vadden som den är klädd med och sittdynan åkte också i soporna. Så Nu har jag ett fåtöljskal med överdrag, hm, har jag lärt mig en läxa? Svar: JAAA!
Men till det bättre, hos webbutiken Stof o stil hittade jag vadd för 50 kr och ny dyna för 100 kr, så då blev inte misstaget så himlans dyrt iallafall. Så hädanefter köper jag inte textilmöbler på Blocket, det får bli i butik.
EFTERLYSNING: Jag letar efter ett brickbord att ha som soffbord. Skulle vilja ha det som finns hos Lantliv i Leksand men det kostar så mycket. Så nu undar jag om någon har ett i sina gömmor eller vet vart det finns ett.
Ja, nu kanske man ska sova. Kramis Hanna

2 kommentarer:

Hannis sa...

Vilken otur med fåtöljen!
Vad arg jag skulle ha blivit.

Tyvär inget brickbord i gömmorna=))

Äh,känn ingen ångest över 30 strecket!
Kvinnor blir bara vackrare och bättre med åren du vet!

Kram Hannis

Hemma på Landet sa...

Den där fåtöljen blir nog väldans fin när du är klar.
Kramis