07 december 2008

Andra advent, redan!

Nu har det gått alldeles för lång tid mellan mina inlägg. Så får det inte gå till.
Idag tänkte jag visa lite julpynt här hemma, är faktiskt ganska nöjd. Efter jobbet så fixade jag väggen i sovrummet, har länge tänkt att skriva något där men det blir ju aldrig av. Det är inte klart än, ska sudda lite stödlinjer men färgen ska torka först. Sen har jag inte bestämt pyntet riktigt än och så ska stegen målas vit såklart, vad annars. Har jobbat hela helgen , i lördags var det tokigt mycket folk. Jag begriper inte att så många köper köksgeråd och porslin i julklapp. En ung kille köpte ett presentkort på 3000:- som skulle vara julklapp AHHH det vill jag också ha.
Fast jag fyller ju år 4 dagar före julafton så i år har jag slagit ihop det och önskat mig vit klädsel till soffan och fåtöljerna. Hm, kanske inte så praktiskt men jag kan låna Klorin av min syster. Det är hennes bästa vän, ibland luktar det ända ute i trapphuset, då vet man att hon städat badrummet. Hon dränker nämligen in det i klorin, bakteriefobi? Ja, absolut!
Nu ska jag jobba i tre dagar till sen blir det ledigt fyra dagar. Den 12:e ska 8-åringens klass ha lucia-tåget så innan dess ska jag ha hittat en pepparkaksdress som faller sonen i smaken. De jag hittat hittills har varit så bebisaktiga.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lösa korsord, är galen i korsords-tidningar. Men min man tycker jag är SÅ tråkig. Ni får stå ut med att det är dåliga bilder, jag och kameran är inte överens i skymning eller vid inomhus-bilder.

Kramis på er alla och håll tummarna för snö här i Uppsala ./ Hanna

2 kommentarer:

Hannis sa...

Tyckte det var skitfint med det skrivna på väggen!!
Du är bra på det där med att texta!

Här har det varit kaotiskt ett tag men nu så är det värsta över=))

Kram Hannis

Snö verkar det som att vi får klara oss utan här.
Trist!

Tesa sa...

Måste ju bara lämna en kommentar här..jag surfar runt lite eftersom min egen blogg ligger nere och den här gillade jag..har börjat snöa in lite på det där med vit inredning fast det egentligen är totalt opraktiskt
Dessutom älskar jag korsord och fyller fyra dagar EFTER jul..