01 mars 2009

Friskluft

Ooj va vi har fått friskluft den här helgen. Men jag tror inte den är så nyttig som alla säger för både jag och stora pojken har varit SÅÅÅ trötta på eftermiddagarna när vi kommit hem.
Igår (lördag) var vi på rally mitt ute i skogen. D v s vi fick gå ca 2 km och sen pulsa i 50 cm snö upp för en backe som var ett kalhygge. Sen stå där i 2 timmar, vi blev kalla och trötta. Efter det var det bara gå tillbaka till bilen men det blev mer en språngmarsch då vi inte hann tillbaka innan 2:a vändan började köras. Så plötsligt skriker någon BIL och då var det bara ta varsitt barn och hoppa ut i en snödriva. Så efter det fick stå en bit in i skogen och vänta tills det var klart. Då var min stora son både kall, blöt och trött. Men mest rädd för att det skulle komma fler bilar när vi gick på vägen, det hjälpte inte att vi var flera som sa att det inte skulle komma några. Han somnade kl 18 kan jag ju säga , helt slut.
Idag åt vi sen frukost och sen bar det av till stugan. Där har barnen spelat krocket uppe på skaren och sedan letat spår efter djur. De kom fram till att vi hade haft besök av älg, rådjur , räv och hare. Synd att de inte syns när vi är där. Efter spårletande så grillade vi korv drack varm oboy och kaffe. Sen for vi hemåt till staden och tvättade bilen. Den blev så fin, hade liksom vant mig vid att den var mörkgrå men såg nu att den faktiskt är ljusgrå. Hm, hade glömt det.
Mina barn ligger nu och sover, jag tror att dom faktiskt inte vill gå ut i skogen på ett bra tag. På eftermiddan har dom slagits mest.
Imorrn ska jag måla och sy, kanske gå och klippa mej också. Sov så gott Kramis Hanna

2 kommentarer:

Hannis sa...

Är du galen???
Du kan ju inte ge dig ut på vägen när det är rally!!!
Knasboll!*skrattar*

Hur har det gått med målning och allt annat?

Kram Hannis

Plupps krypin sa...

Nu finns det lite nya bilder.