14 april 2009

Odds?


Bild lånad från TV4, Sommar med Ernst. Skulle vilja ha en sån här kökssoffa i stugan.Hur stor är chansen att man ska bränna sig på magen när man tänder en tändsticka?
Ja, för min del var den chansen uppenbarligen STOR. Jag har för kanske 1 år sen köpt en så gullig tändsticksask på nätet, den har fyllts på eftersom med lite billigare stickor. Nu ikväll så skulle jag tända en lanterna och försöker flera ggr få eld på stickan men utan framgång. Till slut så blir det eld och då släpper en liten bit från tändstickan och far på min hals och studsar sen ner innanför tröjan. Jag har ju stickan i ena handen och lanternan i den andra, så den lilla biten bränner sig kvar på magen. AJJJ!!!! Det blev bara en pytteliten blåsa men jag är mer förvånad över att det hände än att det svider. Skulle nog kunna tro att det var fredag den 13:e idag.
Idag började mina två kurser, Affärsjuridik och Företagsekonomi A. Har slutprov om 4 veckor. Sen efter det så fortsätter det fler kurser. Det är ett helt paket med inriktning på ekonomi. Det ämnet som jag är mest nervös över är just Affärsjuridik då det är så HIMLA MYCKET att lära sig. Men skam den som ger sig.
Har idag också fixat prenumeration på Hus & hem, så mycket smidigare att få den hem i lådan.
Nej, nu ska jag nog duscha och sen nanna kudden. Kram på er!


Ps. Det måste vara fredag 13 idag, lillasyster hade också otur.Ds

2 kommentarer:

country-dreams sa...

Vad kul med dina kurser, jag tycker att det är skit kul att plugga. Skulle också behöva läsa juridik, men all juridik är svår så det får nog vänta tills jag har mer ork att verkligen läsa...härlig bild på soffan, hade jag också gärna haft hos mig.Kram

i Emmas vita hem sa...

Hej Hanna :) Tack snälla du för din kommentar hos mig!
Snacka om otur att bränna sig på magen...men det var iaf tur att det inte blev en allvarligare skada :)
Bänken på bilden är helst underbar. Vi ska bygga oss nåt liknande i hallen i framtiden.
Många kramar Emma