06 maj 2009

Fin till avslutningen

Bilder lånade från kappahl.se


Ja, snart är det dags för skolavslutningar, dagisavslutningar och studenten. Tänk vad fort tiden går ,känns inte riktigt som att vi är i maj. Tycker det är kallt och ruggigt än.
Har spanat in lite fina kläder till familjen då vi ska ha 2 skolavslutningar och så ska makens syster ta studenten. Då vill man ju va lite extra fin. Mina barn och min man är inte så förtjusta i "snygg-kläder", de vill ha allt bekvämt och ledigt, så då gäller det att kompromissa. Dessa kläder kan man ju faktiskt ha till vardags också.
Så nu gäller det ju bara att hitta byxor/shorts till hela bunten, ja inte till mig då. Där behövs bara bruna nyrakade ben. Hm, det blir nog fuskbrun! Schh, det där såg ingen va?
Nu ska jag göra mig klar för nattande, är så trötter. Kram på er

2 kommentarer:

kristina sa...

Kom och krama mig:)
Men det är härligt att skriva av sig lite.
Jag hatar kort på mig, speciellt när det är en fotograf som tar dem:( De har en förmåga att vilja ligga på marken och ta kortet upp mot alla dubbelhakor. Själv gör jag tvärtemot, så att de inte syns:)
Men, som sagt, för barnens framtid är korten viktiga, det ser jag nu när jag letar kort på Magnus.

Skolavslutning redan? Ja, tiden går verkligen snabbt.

Ha en underbar söndag.
Kram

In my house sa...

Åååå, fanns det något roligare och mer jobbigt egentligen att hitta skolavslutningskläderna... Ofta hittade man inte nåt som va klockrent!!! men guuuud så skönt att sluta skolan =) =)

Dina alternativ ser super ut!!!!
- Yes,,, otippad tur jag hade med planscerna =)

Kram j