30 juni 2009

Monster!!!
Hej på er i värmen! Kan ni andas och röra på er? Jag kan båda delar men skulle vilja sitta alldeles stilla. Man blir ju svettig för ingenting, hemskt, ja ni förstår att jag inte är nån supervärme-älskare. Varmt får det gärna vara men inte så här, lite åska kanske skulle hjälpa.

Helgen tillbringades i stugan med god mat och målarpenseln i högsta hugg. Så nu har dasset och allt det vita på huset äntligen blivit målat. Dasset blev så fint, glömde dock att ta kort innan vi åkte hem men det får bli på fredag.
I söndags fick vi besök av min mans bror med familj, de har ju den lilla söta prinsen som nu är 3 månader. Han börjar bli stor nu killen. Vi grillade och njöt av solen tills det blev så varmt att vi inte visste vart vi skulle vara för att få svalka. Inte ens i stugan var det svalt , där det normalt brukar va skönt.

Idag har jag städat lite och tvättat alla sängkläder från helgen, passade på och bjöd grannen på hallonpaj med vaniljssås. Mums! Hon var precis nyvaken från sin middagsvila och blev så glad när vi knackade på.
Hon har cancer och är lite trött och sliten just nu. Ska få sin 5:e cellgiftsbehandling snart.

I söndags fick vi ett nytt husdjur dock inte så välkommet som de andra vi har. Getingen var enorm, den är ju nästan lika stor som tändsticksasken. Vi trodde då att det måste vara en drottning men tji va vi bedrog oss. Lite senare kom ännu en som var större. IIiiihhhhhh, jag vill inte bli stucken av en sån och absolut inte vår 8-åring som är allergisk. Så nu ska vi försöka komma på var de bor och försöka utrota dem. Blir nog Anticimex tror jag, de vet ju hur man ska göra.

Nu ska jag göra lite kycklingsallad till den hungriga familjen, fast de ville ju bara ha KALL mat.

Kram på er, Hanna

6 kommentarer:

axelina sa...

Usch! Sån fick jag syn på häromdagen när jag var ute och gick. Den lugna promenaden blev plötsligt en kvick springtur...

Annas hjärtan sa...

Hejhej! Hur är allt med er i värmen?? Puh! Här börjar det sakta men säkert bli bättre, T är äntligen feberfri, så himla skönt! Sommarförkylningar är verkligen botten. Ha en bra dag! Kram!

Sara sa...

Jag vill gärna ha tips på hur man utrotar dom. Vi har också såna stora här då och då. Är det BÅLGETINGAR de kallas tro?

Kram Sara

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
In my house sa...

Vad bra att Snigel och Snigel kom till ett bra hem =) fniss

Annas hjärtan sa...

Haha, du har helt rätt, tjejer vill ha Hello Kitty! Det är bara det att Thilda har det på sig JÄMT, och även om jag själv är barnsligt förtjust i den lilla kissen och inte alls har något emot att köpa det till henne så tänkte jag att hon kunde ha något annat bara EN gång, men tji fick jag ;-)

Hoppas allt är bra, kram!