07 juli 2009

Grattis svärfar på födelsedagen!


Hm, förra veckan gnällde jag för att det var så varmt nu gnäller jag för att det är kallt. Aldrig är man nöjd men jag vill liksom att det ska vara sådär lagom varmt cirka 24-25 grader. Inte kalla 19 eller kokheta 35 bara lagom. Så snälla snälla snälla solen gör så det blir varmt.

Imorrn ska vi till Öregrund och hälsa på storasyster som är där på semester vi ska även titta på ett STORT fartyg som ligger där i hamnen. Ska passa på att köpa en present till svärfar som fyller år idag , fast han blir bara yngre. Hihi, eller hur svärfar? Vet att han brukar kika in här ibland.

Just nu sitter övriga familjen och tittar på Allsången, de är ett stort fan till Robert Gustafsson och ikväll skulle ju han vara med . Han är för bra. Kanske inte alltid så barnvänlig men man får välja ut det som barnen kan se.
Igår bestämde 11-åringen att han ska ha en egen blogg så det var bara hjälpa till och fixa det. Där skriver han om sina intressen motor och djur. Fast just nu är det mest djur.

Nej , om jag skulle ta och stryka de rackarns köksgardinerna som jag skulle gjort redan igår. Tokigt det kan bli. Har annan stryktvätt också så det är väl lika bra att köra allt på en gång så har man det gjort.
Kika gärna in imorrn så får ni se bilder från Öregrund.
Kram på er

3 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Usch då, stackare! Då förstår jag verkligen att du är rädd för tandläkaren. Det kan bli så himla fel, minsta grej de gör "fel" kan skrämma livet ur både barn och vuxna. Thilda hade inställningen att tandläkaren var JÄTTEKUL, vi har haft en supergullig tandhygienist som låtit henne välja tandborste (rosa!) och sedan tittat försiktigt och sen har hon fått en present. Den här tjejen som vi var till sist, för hon var ung, bara hisssade ner henne i stolen till liggläge och T blev panikslagen och fick tag i min tröja och sa "nej mamma, jag vill inte!!!" och jag fick försöka lugna. Det gick bra till slut, men hon blev lite misstänksam och ville inte riktigt lita på henne. När vi gick därifrån och jag frågade hur hon tyckte att det gick så var det bara den läskiga stolen hon pratade om, själva ingreppet gick bra. Tack och lov. Men jag hoppas att hon inte tycker det är obehagligt nästa gång, vore så onödigt!

Det blev ett långt inlägg, hoppas du orkat läsa. Hoppas allt är bra! Kram!

Hannis sa...

Men vad bra att du stryker!
Då kan jag skicka upp min hög till dig*skrattar*

I dag skiner i alla fall solen.

Hoppas ni får en trevlig utflykt!

Kram Hannis

Matilda K sa...

Tack för besöket på min blogg! Ska kolla upp färgnumret och återkommer om det så snart vi är tillbaka i torpet...
Till Öregrund säger du, min barndoms sommarstad! Min pappa bor där åretom numer, såååå vackert.
Ha en fin dag,
Matilda