27 oktober 2009

Uppe med tuppen!

God morgon på er alla vänner. Jag som är såååå morgontrött har helt plötsligt börjat gå upp supertidigt och orkat vara i gång hela dagen. Hm, måste ha blivit nåt fel här!
Den senaste veckan har jag vaknat mellan 4-5 och varit hur pigg som helst. Jaja, det ändrar sej säkert snart.

Hur har er helg varit? Här har vi tagit det lugnt, i söndags var vi till Karlsson2 i Morgongåva.
Fanns typ inget kul alls där. Blev lite besviken för när vi var där för 2 år sen så fanns det betydligt mer saker och lite roligare . Vi skulle titta efter vinterkläder till killarna men det fanns det absolut inte. Och Thuns i Faringe hade stängt på söndagar. Grrrr va jag blev sur.
Men å andra sidan har vi ju massvis med affärer i Uppsala.

Jag har påbörjat ett nytt projekt här hemma IGEN. Jag ligger inte på plus hos min man kan jag ju säga. Har nämligen fått för mej att byta rum med vår yngsta. Det betyder spackling,slipning och tapetsering av fondväggar i 2 rum. Hihi, jag är SÅ populär! Men jag gör grovjobbet och han behöver bara tapetsera. Och det är han nog lite glad för.
Men det behövs en omflytt för nu har sönerna rummen på varsitt håll av lägenheten vilket betyder att det släpas lego och leksaker fram och tillbaka. Ibland har vi en legolåda i köket vilket inte jag tycker är roligt.
Och för min del ska det bli underbart för där vi nu har sovrum så går sängen precis in på bredden och för mej känns det då som att väggarna ska trilla över mej.
Nog om det.


Nu tycker jag att vi kan få lite snö, har tittat igenom ALLA Lantliv-tidningar med julreportage i och det var kanske inte så bra för hela huvet är sprängfyllt av ideér.
Men jag älskar verkligen julen, den är så mysig. Skulle vilja ha julpyntet året om.

Förra året hade Ikea ett vitt/röd-rutigt tyg på metervara. Undra om det finns kvar? Det skulle jag vilja ha som duk och kuddfodral i köket. Skulle nog bli riktigt fint.

Nej kära ni nu ska jag äta frukost och sen sätta lite fart med att flytta saker. Kram på er

1 kommentar:

Hannis sa...

Vilken omflyttning!
Förresten, är Apfastigheter en bra hyresvärd?
Har börjat kolla lägenheter där igen.

Ja, hellre snö än det här gråa tråkiga slaskvädret!

Kram Hannis