10 december 2009

Vinterbilder

Så här såg det ut i förra veckan hos oss, sådär mysigt med frost och några grader minus. Men var tog det i vägen? Nu är det några plusgrader och regn.
På söndag är det lucia och då ska det snöa har jag bestämt, och sen nästa söndag fyller jag år och då måste det vara snö annars går jag i strejk.

I går bakade vi lussebullar här, killarna gjorde olika figurer. Det blev hundar, katter och Bamse. De var så fiffiga att de kavlade ut degen och använde kakformar.
I förrgår gjorde vi pepparkakshuset, det fick så många Non-stops på taket att jag trodde det skulle rasa. Det är nog det tyngsta pepparkakshuset vi byggt. Men fint blev det!
Har pyntat lite mer i vardagsrummet också, har så mycket julsaker i alla möjliga små gömmor. Skulle vilja sätta upp granen men det får nog bli efter lucia. Kan ju inte ta allt på en gång.
Som ni ser i slutet på detta inlägg så är klockan 3 på morgonen. Jag somnade duktigt vid nio men sen har det kommit en liten 9-åring smygande under natten och trängt sej ner. Vilket gjorde att jag vaknade 2 och kunde inte somna om. Men nu känns det som jag kan slumra till på soffan vilken sekund som helst, den är så mysig med en massa kuddar och två fuskfällar.
Kram på er

Glöm inte att rösta på mitt bidrag i Marbodals tävling om ett nytt kök. Gå in på Marbodal.se och rösta. Mitt bidrag heter Naturen.

4 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Här kommer det äntligen lite puder idag. Det har varit så grått och trist. Jag vill inte ha så mycket snö utan bara tillräckligt för att det ska bli ljusare. I fjällen däremot så kan det få komma massor!

kram Lisa

Gnistrande snö sa...

Makalöst vackert! Åh vad jag önskar att vi kunde få lite vitt här också...

Ha en skön 3:e advent!

Kram
Katarina

AkH sa...

Men åh, så många fina bilder du har lyckats ta! Ha en skön helg och en fin lucia. Vi får hålla tummarna att snön kommer till din födelsedag!
Kram Anna-Karin
hemochting

Torparfrun sa...

Vad du har fått mycket gjort!! Men att blogga tre på natten ...*s* ...

Kram Torparfrun