07 april 2010

FörkyldLampetten kommer från Alvas Hus

Så har man gått och blivit förkyld, usch. Men det går ju över så ingen katastrof.
Igår började jag min engelska-kurs, tyvärr har inte böckerna kommit än. Men det löser sej nog, väntar på att höra av från Csn också om man varit så snäll att man kan få lite slantar också.

När man inte har nåt vettigt för sej så blir det ofta så att man hamnar på nån inredningssida av nåt slag. Jag hamnade på Alvas Hus sida, blev sååå kär i den underbara lampetten. Ska nog köpa en sån till stugan till sommaren. Där är det så mysigt att tända ljus på kvällen för det blir verkligen helt kolsvart utanför. Inga gatlampor där inte som man är van med hemma i stan.
Och dasset då, ja det ligger såklart i den mörkaste delen av trädgården. Man kan ju inte tro att maken min är elektriker för det är väääldigt mörkt i trädgården.

Nej, nu ska jag laga lite mat till familjen, ha det gott!!

2 kommentarer:

Sunnanvind sa...

Hej!

Vad tråkigt att du blivit förkyld :(

Lustigt, min sambo är också elektriker, men det kan man inte tro när man ser våra trasiga lampor på fasaden... Vissa kan verkligen koppla bort jobbet när dom är hemma hihi...
Krya på dig!

//Carina

Torparfrun sa...

Trist med förkylningen, hoppas du snart blir frisk!
Så du ska plugga engelska?
Håller med om att lampetten var fin och skulle passa i en stuga, hög mysfaktor. Vart ligger eran stuga? ser super mysigt ut på bilden.

Kram Torparfrun