15 augusti 2010

Helt underbar lördag
Igår var vi 2 gånger till Butik Blandannat utanför Enköping, nu tänker ni säkert jaha 2 gånger!!!
Men första gången åkte jag och familjen dit, helt underbart ställe. En fin strandtomt med ett stort hus och flera små byggnader på tomten. I en av byggnaderna ligger Butik Blandannat, en helt underbar pytteliten butik med såå mycket fint att man inte riktigt vet var man ska börja titta. Jag hade kunnat shoppat en hel del men maken stoppade mej och det var nog tur.
Med hem blev det ett gammalt handfat och några sifferskyltar i porslin.
Efter shoppingen tog vi fika i det bedårande båthuset som faktiskt är rätt så nybyggt men kändes som att det hade stått där hur länge som helst. Och fikat då, ojoj, visste knappt vad jag skulle välja. Sååå goda kakor!

Ja och sen tyckte vi att det var dags att åka hem. Vi hade njutit av den underbara tomten vid vattnet, shoppat lite och fikat. På hemvägen mötte vi mamma och hennes man i deras Cadillac, de hittade inte riktigt till butiken för den ligger långt ut på landet. Så vi hoppade över i deras bil och tog en tur till.

Väl framme kikade vi runt igen och råkade fika än en gång, hmrf, måste gå lite extra.
Vi var alla överens om att dit skulle vi åka igen, jag säger det igen HELT UNDERBART!
Tjejen som har butiken heter Kertsin Danielsson och henne kan ni följa på bloggen Kära Stina. Tack mamma och plastpappa för en mysig dag.
Imorrn får ni se vad jag hittade på loppisen vi var på efteråt.

2 kommentarer:

Sunnanvind sa...

Låter som en riktig toppenhelg! Shopping och mycket fika, kan det bli bättre :)

/Carina

Anonym sa...

Tack själva för trevligt sällskap och vägvisning. Det här stället återkommer man gärna till, om inget annat så för det goda fikat skull! "Plast-Farsan"