16 augusti 2010

Lite träningsvärk, loppisfynd
Gårdagen innehöll målning av väggar och lister i mammas blivande butik. Vi har satt in racer-fart nu så det ska bli klart till förhoppningsvis första helgen i september.
Det blir en stoor skillnad kan jag säga. Butiken ska ju vara på bottenvåningen i ett hus från början av 1900-talet men tyvärr så har tidigare ägare bygt sönder huset med massa olika konstiga lösningar. Men med MYCKET färg och rivande så har det sakta blivit riktigt fint.
Idag blir det fortsatt målande.
Men imorrn då ska jag förbereda skolstarten för barnen på onsdag, väskor ska fram, kläder ska tas fram och säkert så ska det velas vad de ska ha för kläder och skor.

I lördags hamnade vi ju på loppis också, hittade lite olika saker. En hängampel som är en lampa också, den ska få ny sladd och ny färg.
En vägglampa som ska få sitta i hallen, lampskärmar har jag en hel del så då behövde jag bara stomme.
En liten vit ljusstake för små ljus.
En keramik-påse som är ganska gullig men ska såklart bli vit med text på tror jag. Kanske kan ha den som förvaring på köksbänken till slevar , vispar och annat.
Vi får se vad jag hittar på.

Nej nu ska jag hänga tvätt och fixa i ordning mej för sen kommer mamma och hämtar oss.

3 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Tack för allt arbete du lägger ner i butiken. Nu när jag inte orkar. Jag har bara varit sällskapsdam idag.
Kramar Mamzen

Kära Stina sa...

Hej Hanna!
Å va glad jag blev när jag läste ditt inlägg om besöket i vår butik :) Tack snälla för alla fina komplimanger! Vad roligt att ni hittade ut - två gånger :) Låter spännande med butik.. är himla kul att fixa med allt.. Hoppas att vi hörs eller ses igen! Hälsningar Kerstin / Butik Blandannat

Morse Farm sa...

Tack för din kommentar hos mig.
Vad duktig du är som hjälper till.
Kan tänka mig att det är mycket att göra nu innan skolstart.
ha en skön lördag.
Kram Bodil.