09 juli 2011

Lite uppdatering!
Hej kära vänner! Här har det jobbats igen, nu är det bara en liten bit kvar av kökstaket som ska upp och sen ska jag kvistlacka och grunda.
Sovrumsväggarna är målade 1 gång och taket grundat så där ska det också målas en vända till. Muren på öppna spisen har jag målat med vanlig väggfärg vilket inte var så himlans bra. Måste nog ha en oljefärg som döljer fläckar bättre. Det lyser igenom fast jag målat 3 gånger och tvättat innan.

Äntligen har vi bestämt hur det blir med golven, de ska slipas och betsas med Jotuns bets "drivved". Det kommer bli så snyggt!

Maken har gått på semester nu så vi kommer kunna jobba mer i huset på dagarna , känns bättre då barnen ibland inte vill vara med på kvällarna.

Jag skulle behöva lite hjälp av er angående val av bänkskivor. Vi hade tänkt Ikeas bokskiva och betsa den svart MEN den kommer inte in förrän veckan efter att vi flyttat in. Så nu måste vi tänka om. Jag gillar verkligen svarta skivor men hur tror ni det kommer passa? Köksväggarna är vitmålad råspont, taket vitmålad råspont, golven betsade med drivveds-betsen. Köksskåpen vita och alla vitvaror i rostfritt.
Mosaiken är en ljust turkos glasmosaik.


Jag har fått för mej att en svart skiva skulle bli sååå snyggt! Men vad tycker ni?? HJÄLP!!!

Kram på er

2 kommentarer:

Hannis sa...

Nu händer det grejer!
Kommer bli hur fint som helst=))
Det låter som att golven kommer att bli skitsnygga!

Svårt det där med färg på skivorna.
Det är ju något man inte byter så ofta.
Men svart funkar ju å andra sidan med både vitt och träfärgat.

Kram Hannis

Hannis sa...

God morgon i solen=))

Har inte klippt mig men jag testade en annan frisyr sist jag var hos frissan, du vet en sån där "föna och greja" som jag aldrig orkar hålla på med när jag jobbar*skrattar*
Fnissade åt att du faktiskt såg det för det har inte ens familjen gjort!

Visst är linne skönt.
Det roliga är att linnetyget har jag köpt på det stora varuhuset så det är väl egentligen gardintyg men billigt!
Så det blir nog flera=))

Hoppas att du får bada och sola lite nu när vi har sånt toppenväder!
Kramen Hannis