30 september 2011

Lite nymålat

Ja nu har jag börjat få upp lite köksluckor, blir ganska snyggt måste jag få säga. Luckorna var när vi köpte dem på Blocket i mörkbrun bets. Inte snygga!!! Men jag såg att det fanns en möjlighet att göra det fint igen.
Nu ska vi bara enas om handtagen. Först var vi helt på det klara med att vi skulle ha rostfria lite halvlånga handtag men de här skåpen har inte vanliga gångjärn utan de syns på sidorna och är mässingsfärgade.
Jag orkar inte stå och måla om varenda j-a gångjärn. Så vi måste nog komma på några andra handtag, men vill inte ha för puttenuttiga heller som de i mässing kanske är. Suck så svårt det är.
Jaja, det löser sej.
Har grundat köksdörren nu också med två lager så imorrn blir det nog att måla på den vita blanka. Kom fram till att det nog var bäst med blank så det är lätt att torka av.

Snart blir det mat här, barnen och jag ska ha lite mys då maken är med jobbet och åker gocart och får äta på restaurang.
Han kommer väl hem nån gång i natt och vinglar ,haha.


Kram på er alla bloggisar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte snygga skåpluckor och dörren, får se om jag får hem maken inatt och undra just hur pigga de kommer att vara i morgon?? Synd att de inte var på samma firmafest (blir ju lite komiskt att de jobbar i samma firma,men är på olika fester idag), då de inte heller har träffats utan bara på fb, kram Susanne

Vita Hemligheter sa...

Jättefint:)
Kommer bli kanonsnyggt!
Kram Emma

Hilla på My Woodhome sa...

HejHej!

hur går det med huset?
Hoppas det känns bra nu när ni kanske hunnit bo in er lite!
Han fick en bra present, karln din :)
Dubbelt upp när det blir din tur? :)

Ha en mysig kväll!
Kram Hilla på Woodhome