26 april 2012






                                                         Bilder från Sköna hems hemsida.

Igår skulle jag prova min nya sekatör som jag inhandlade häromdagen. Lämnade datan på och kaffet framme, skulle ju bara testa lite.
Haha, ja det gick ju bra. Två timmar senare var syrenbersån lite lägre och smalare.
Det behövdes verkligen då den fått växa helt fritt i en herrans massa år av den tidigare ägaren. Men nu ska det nog bli lite ordning på den.
Sen har vi syrenhäckar, äppelträd och andra buskar på flera ställen så det finns absolut en massa trädgårdsjobb nu i vår och hela sommaren.

Kände att jag behövde lite inspiration för att komma igång , hittade så fina bilder inne hos Sköna Hem.
Men nu blev jag istället så inspirerad att jag genast vill åka och inhandla blommor, buskar, gräsfrön och allt möjligt. Vet inte om maken är lika inspirerad ;).
Ett nytt förråd måste också byggas där vi kan förvara gräsklipparen och lite andra  utesaker. Det förrådet vi har nu ska rivas då det är alldeles för dåligt byggt . Är ett hopplock av gamla fönster, pärlspont och trasig takplåt. Den som bodde här innan var inte den bästa byggaren.

Har ni börjat påta i era trädgårdar än?
Har läst på SMHI:s hemsida att vi i Uppland ska få runt 10-15 grader i några dagar nu så det måste ju betyda att våren är kommen.
Sköna Maj heter det väl!


Önskar er en skön helg och en trevlig Valborg!

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Åh vilka hääärliga inspirationsbilder!!!! Helt lovely!! Jag har inte börjat med utefix än, men snart hoppas jag:) Inväntar lite bättre väder först bara. Maken ska sätta upp lite hängrännor ute i helgen så det blir lite ute-fix med det, får se om vädret inbjuder till lite trädgårdsfix också *hoppas*. Blir superinspirerad av dina fina bilder!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Maria at inredningsvis.se sa...

Jättefint:) Tack för fina ord på min blogg och kom snart tillbaka, jag har mer inspiration till dig:)
Ha en kanonhelg

LOVE Maria på inredningsvis

Hem och Lycka sa...

Hej Hanna, du vann tävlingen på vår Facebooksida! Hör av dig till oss på info@elliscorner.com med dina adressuppgifter samt vilken kanna samt två muggar av Ylva Skarp du väljer!

/Maria, Ellis Corner