04 januari 2014

Kär

Tror jag blivit kär i denna kopp. Kikade lite på Indiskas hemsida och hittade den här skönheten. 
Tror det får bli några såna, billiga men ser lite lyxiga ut. Helt perfekt :-) .

Hörrni, vad hände med en vit jul? Här är det bara regnigt, grått och lerigt. Såg på SMHI idag att nästa vecka skulle vi nog få snö i två dagar. Vet inte om jag gillar det. Ville ju ha snön till lucia och jul, nu har jag liksom vårkänslorna på gång. Har börjat plocka fram lite pastellfärger här hemma och går å väntar på att få köpa pärlhyacinter och mini-påskliljor. 
Granen är kvar och lite pynt hos sönerna, annars är stjärnorna utbytta till vanliga fönsterlampor, juldukarna uytbytta till grå eller pasteller.

Nästa vecka ska jag på introduktionsmöte på komvux sen kör jag igång veckan efter med matematik och samhällskunskap. Det är 10-veckors kurser och är dom är klara ska jag söka till Usk-utbildningen igen. Sist jag sökte var det fullt och så även gången innan det, tredje gången gillt nu då.
Om och när jag är klar med den utbildningen så vill jag jobba på akuten på Akademiska eller vidareutbilda mig till ambulanssköterska. 
Men ska fundera lite till på det.

Kram till er alla bloggisar

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Usch, jag är utless på vädret och vår stackars källardörr avskyr regnet och krånglar mer än någonsin..

Snygg kopp, känns lyxig precis som du säger! kram!

A House With A View sa...

Håller med, jättefin kopp! Indiska har mycket fint, jag måste också kika in på hemsidan och se vad de har fått in, tack för tipset :)

Här är det fortsatt slask, heltrist... Jag hade tänkt åka långfärdsskridskor idag men det går ju inte i slasket.

Många kramar aka