19 april 2009

StuganIdag har vi inte gjort så mycket nytta känns det som, men när jag tänker efter så har jag ju faktiskt det. Hemmatvätten är tvättad så att jag imorrn kan tvätta allt från stugan. Sen har jag ju faktiskt städat köket. Hm, det blev ju lite iallafall.
Imorrn är det måndag IGEN ,konstigt.Då rullar allt igång upp tidigt , göra frukost , se till att barnen får på sig kläderna och borstar tänderna. Sen ut med 11-åringen till taxin , in och göra mig i ordning och sen cykla med 8-åringen till hans skola.
Sen hem och diska undan frukosten, bädda och köra igång en maskin tvätt. Fast imorrn ska jag först gå långpromenad med en kompis sen hem. Efter det blir det plugga, har en uppsats som ska skickas in på tisdag och en på torsdag. men så blir det när man ska läsa in 3 års gymnasiekurser på 6 månader.

Visar lite bilder på saker som ska inhandlas till dasset vid stugan och till den lilla tvättplatsen jag ska göra. Tänkte köpa ett gammalt symaskinsunderrede och lägga en betongskiva på. Då kan man plaska ner bäst man vill. Har sett nånstans att det är någon som gjort nåt liknande men kommer tyvärr inte ihåg var.
nej, nu är det sovdags. Kram på er!

1 kommentar:

Annas hjärtan sa...

Hej! Klart ni ska ha pyjamasfår hemma! Mina är dessutom köpta på Fullerö så du har nära och bra! Hoppas allt är bra, kramis!