30 april 2009

Valborg!

Jaha, då här vi återigen kommit till denna dag. Här ska vi ta det lugnt och mysa med god mat m m. Men själv är jag lite orolig både föfr mina syskon och min systerdotter. Den här dagen betyder ju tråkigt nog mycket ungdomsfylla, så jag hoppas verkligen att de sköter sig. Vet att det kan gå vilt till på den festen de ska till. Hm, hönsmamma (hönssyster)!
Vi ska om en stund åka och köpa oss en gräsklippare, det behövs. Den vi har i stugan nu är en utan motor och det är inte kul med tanke på hur stor gräsmatta vi har, men mycket motion blir det. Jag ska även plantera lite kryddor i landet och så några solrosfrön.
För fyra dagar sen satte jag en massa blomfrön här hemma och de har nu faktiskt blivit flera centimeter höga, helt otroligt vad fort de växer. Men de sak få växa på sig lite till innan de ska planteras ut vid stugan. Det blev stockrosor, lobelia, flox och petunia. Sen har jag några till som ska planteras på plats. Det kommer bli så fint. De går alla i nyanserna vitt, rött. Förutom stockrosorna som är blandat rosa.
Nej , hörni nu måste jag plugga färdigt. Jag har minsann inte fått lov idag som mina barn. :(
Kram på er och ha en trevlig valborg!

2 kommentarer:

Hannis sa...

Jag jobbar jag...
Men i kväll blir det grilla av=))
En härlig Valborg önskar jag dig!

Kram Hannis

Kristina sa...

Visst är det kul att jobba lite i trädgården. Men jobbigt...

Flugorna borde förbjudas(hur det nu skulle gå till)! Fast då kan ju inte de köttätande blommorna äta upp dem.

Är pigg idag, det går i vågor.

Kram
Kristina