09 juni 2010

Känns bra nu


Äntligen känns det som min trötthet har vänt, har faktiskt umgåtts med många den här veckan. Underbart att vara lite social igen. Måndagen blev hektisk med 2 utvecklingssamtal och sedan avslutningsfika med 9-åringens klass.
Tisdags-efermiddan spenderades med 9-åringens fritids på Fyrishov. Där spelades det bowling i cirka 1 timme. Sonen bowlade för första gången men lyckades slå 2 strikar. det tycker jag är duktigt.
Sen blev det buss ner på stan för att möta 12-åringen vid tåget. Han hade spenderat hela dagen med sin klass i Furuviksparken.
Idag är det lugnare, båda barnen har huvudvärk så de ligger still och är lugna.
Själv fixar jag lite med datan , dricker kaffe och kollar era bloggar. Ikväll måste jag ha tvättstugan för vår tvättmaskin har gått sönder och väntar på lagning. Tur var att vi hade försäkring kvar på den, fast jag håller tummarna för en ny!
Hatar att tvätta i tvättstugan där alla andra tvättat, jag vet, kanske är lite kinkig.
Helgen spenderades i stugan, det var sååå skönt. Solen sken och vi fixade i trädgården och inne.
I söndags kom makens bror med familj. Lilla O är nu över 1 år och är full med spring . Han ville prova studsmattan och gå upp och ner för trappen 500 gånger.
Vi käkade lunch tillsammans och sedan avnjöt vi bakelser som jag gjort av rulltårta, grädde och jordgubbar som gästerna kom med.
Imorrn blir skolavslutning för 9-åringen och på fredag för 12-åringen. Ska bli så skönt med lov. Mina barn har ju den turen att få ledigt hela sommaren då jag studerar på distans så jag tar bara med mej datan till stugan.

Nu ska jag försöka få i barnen lite lunch.
Kram på er

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Tittade in via din kommentar hos Innandufanns... Jag gillar också inredning, håller på att renovera ett stort gammalt hus. Det tar bara såååå lååång tid, iaf när man vill göra det mesta själv :-)

Hanna sa...

Tack så mycket! Men va spännande om man fick följa renoveringen. Snällaaaaaa du kan väl blogga om renoveringen? Hoppas du tittar in igen.

Torparfrun sa...

Låter som om du har haft lite fullt upp :-)

Kram Torparfrun