02 april 2011

Huset


Ja här är huset vi ska flytta till i sommar, ser kanske inte så attraktivt ut just nu men ni anar inte vad som gömmer sej därinne.
Idag har vi börjat renoveringen, var ju tänkt att fixa tegelpannorna men eftersom regnet hängde i luften så blev det inne-jobb.
Köket har börjat rivits ner, den gamla äckliga korkmattan är nästan helt borta. Under den fanns ett mycket fint trägolv som bara behöver slipas och vitsåpas.
Vi har ju varit helt säkra på att i taken så var det vitmålad masonit skiva, men icke. Maken började riva och det var bara vitmålad spännpapp. Under all papp i alla rum på övervåningen är det PÄRLSPONT!!! AAAAAAhhhh, det blev ett hallelulja-moment just då. Jag dansade lycklig-dansen och hade gråten i halsen!!
I 3 rum är det obehandlad pärlspont men i det rummet där vi ska ha vardagsrum är den laserad i en gråblå ton, och vet ni jag kommer ha den kvar för den är heelt underbart fin.
Äldsta sonen har tagit bort masonitskivor från köksdörren och där under fanns en gammal fin dörr.
Ja det är väl det vi har pysslat med idag. Imorrn åker vi ut igen och fortsätter riva, ja just ja vi har ju tagit bort 7 lager tapet från väggarna i vardagsrummet.

Nu blir det kaffe och lite snacks. Kram på er!
(Kika in i morgon igen så finns det fler bilder.)

Inga kommentarer: