29 juni 2014

Färgval
Den här tapeten har vi som fondvägg i sovrummet nu, resten av väggarna är vita. Jättefint ! MEN det blir alldeles för ljust.
Dessutom så går solen upp på den sidan där vi har vårt sovrum så man vaknar verkligen till ett solbadande rum.
Mörkläggningsgardiner är uppsatta men det blir alltid nån springa där ljuset kommer in.
Funderar nu på att måla de vita väggarna mörkgrå i nån av nyanserna som finns i tapeten. Har hunnit måla en byrå grå så vet inte om jag måste måla den vit nu eller om det passar ändå.
Sängen är en Hemnes som nu är i antikbets men den får bli vit, sen ska det platsbyggas en garderob i gammal stil som också får bli vit.
Tror att det skulle fungera , är bara rädd att dom mörka väggarna ska kännas som dom ramlar över en.
I-lands problem m a o!

Har nu jobbat 1 månad på mitt nya jobb och trivs superbra, tjänsten jag har är ett vikariat men jag hoppas innerligt att det finns något till mig efter den tjänsten tar slut.
Är så skönt att få vara social med vuxna personer och ha sin egen inkomst.
Även om det gör ont i mamma-hjärtat att min yngsta (13 år) får vara själv de dagar jag jobbar. Vilket är ca tre dagar i veckan.
Nu när det är sommarlov så har han sin storebror som sällskap men hoppas att vi till hösten ska hitta en lösning så han orkar med skolan igen. Under förra hösten och våren så har jag varit med dom dagarna han orkat. Gör ont att se hur han mår och att han tappar kontakten med kompisarna.

Om två veckor åker vi på 1 veckas semester till Valdemarsvik med husvagnen. Det behöver vi verkligen efter den tuffa våren. Hoppas på fint väder och en rolig semester.
Känner även att det skulle vara himla skönt att åka bort 1 vecka utomlands, har varit så mycket nu i flera år som gör att man inte riktigt orkar mer. Kroatien eller Bulgarien skulle inte vara så tokigt.
Sen hoppas jag på att kunna knyta kontakt med nån arbetskamrat som man även kan umgås med på fritiden.

Ha det så gott!

1 kommentar:

A House With A View sa...

Vilken jättefin tapet, passar ju perfekt till ett sovrum! Kommer bli kanon i ert sovrum tror jag, fräscht! Låter himla trevligt med dina semesterplaner också. Jag har en vecka kvar innan det vankas jobb igen...

Många kramar aka